Friday, March 16, 2012

Kutsikad käes ^^

Jee. Lõpuks... Vaene Bella kannatas 69 päeva, lõpuks sai vaevast lahti ja on ideaalne emme. 15min enne kümmet hakkas ta tugevalt pressima ja kella kümneks oli esimene käes. Järgmine tuli kuskil 5-10 min pärast (tema on kõige rohkem Bella moodi). Kolmas kutsu (kes oli üsna must, paari valge laiguga) nägi ilmavalgust järgmise 10min jooksul. Neljas kuts (peaaegu et täitsa must) sündis peaaegu ,et kohe peale kolmandat. Viies, kes on neist kõige valgem, tuli ilmale kuskil 15 min pärast. Kuues kutsikas ilmutas end 10-20 min peale viiendat.
Arvasime ,et see oli kõik, kuna Bella ise rahunes silmnähtavalt maha ja lasi neil imetama hakata, kuid hommikul ärgates avastasime ,et üks on juures :D
Esimese kutsaga läks tal üsna kaua ja kõige valurikkamalt kah. Aga üldiselt oli Bella väääga tubli. Ta oleks ise ka hakkama saanud aga ma tahtsin ikka aidata, võibolla ta tahtiski et ma seal oleks :)  Me kartsime ,et ta läheb kurjaks ja ei lase mind ka ligi, aga ilusti lasi. Kui tal uus hakkas sündima, elas ta end oma kaltsuvaiba peal välja. Kiskus seda ja urises ja kraapis.

Üsna sarnased on sellele pildile :)
Täitsa varahommikul eile, hakkas meil siis esimene staadium. Bella kraapis ja sahmis ja tegi usinasti pesa endale. Peaaegu päev otsa... hingeldas ja pesitses :)   Kuskil tund või kaks enne poegimist otsustasime, et Bellal pole esikus vast kõige parem olla ja viisime ta sauna eesruumi, oma pesakasti. Poegimise ajal sai muidugi pesakast ka mustaks, kaasaarvatud kõik need kaltsud ja riided mis seal asemeks olid. Aga need saab ära kah puhastada..Bella ise on kah veel siiamaani üsna must, aga  küll me ta puhtaks saame.
Eile ma olin kella kolmeni Bellale seltsiks. Olin küll unine, väsinud ja näljane aga tahtsin kindlaks teha ,et kõik nunnukad söödud saaks. Hetkel magavad emme kõhu juures hunnikus. Nii armsad :)
Kirjutan varsti veel :)

No comments:

Post a Comment